Hoe lang duurt het voordat je resultaat krijgt en moet je iteracare blijven gebruiken als je problemen eenmaal verdwenen zijn?

Je weet nooit van tevoren hoe lang het duurt voordat je resultaat hebt. Soms gaat het heel snel, al na 1 of twee behandelingen. Meestal na 5 tot 10 behandelingen, maar soms duurt het 6 maanden en in uitzonderlijke gevallen zelfs een jaar.

Het kan zijn dat de problemen tijdens de eerste behandelingen verergeren… aarzel niet, dat is een goed teken! Het lichaam is aan het veranderen om terug te keren naar een staat van evenwicht, en dat kan gepaard gaan met ernstiger symptomen dan u eerder heeft ervaren. Raak dan niet in paniek maar zet door, je wordt beloond!

Als uw symptomen verdwenen zijn, stop dan niet met de behandelingen… u moet ook elke dag eten, dus gun uzelf deze heilzame frequenties elke dag.

De iTeraCare heeft je geholpen om van een aandoening af te komen die het lichaam niet meer zelf kon reguleren. Er ontstond dus een bepaalde toestand waarin het lichaam de problemen niet meer zelf kon oplossen. Als u stopt met het gebruik van de iTeraCare op het moment dat uw ongemak weg is en u de toestand die uw ongemak veroorzaakte niet verandert, zullen de problemen waarschijnlijk terugkeren. Blijf daarom de iTeraCare gebruiken, tenzij je de onderliggende aandoening hebt aangepast zodat de problemen niet terugkeren.

U kunt besluiten om het rustig aan te doen, 1 algemene behandeling per dag en vooral op uw handpalmen, voetzolen en op uw schouders en nek!

Comments are closed.