Wat onze gebruikers van ons vinden

Benieuwd naar nog meer getuigenissen? Klik hier

Lichen Sclerose

25 juli 2023

Hier de getuigenis van Lichen Sclerose op de penis van een man. Het heeft 3 weken geduurd voordat het nagenoeg genezen is. De eerste 2 weken waren vreselijk, wondjes, kloofjes, huid wat los liet en een krimpende voorhuid, pijnlijke glanzende voorhuid omdat de huid super strak stond. Zeer pijnlijk! De 3e week is de man 2x per dag gaan behandelen met de iTeraCare Premium, ongeveer een minuut per keer. Daarna dun insmeren met Calendulanzalf van Welede. Hij zit nu aan het einde van de 3e week, het enige wat nog over is, is dat de huid nog kwetsbaar is, verder alles weg, huid dicht, geen kloofjes, wondjes, strakke voorhuid meer. Hij gaat nog even door met de behandeling om de kwetsbare huid te stimuleren om te versterken.

Conny

Vele kwalen verholpen door gebruik van de iTeraCare

19 juli 2023

Goedemiddag,

Ik gebruik de iteracare nu sinds eind februari 2023. Begonnen met het 10 stappen plan. Daarna verder vooral op gevoel behandeld. Drink zo n 2 tot 2,5 liter gestructureerd water per dag.

Kan inmiddels de volgende resultaten delen. Ben van een zeer hardnekkige candidiasis af. Hier werd al erg lang flink op ingezet zonder veel resultaat. Tevens voor het eerst sinds mijn jeugd ( nu 44) geen lekkende darmwand meer en ook de laaggradige ontsteking is er verdwenen. Dan had ik altijd onrustige long slijmvliezen, ik heb nu een longinhoud waarvan ik tot voor kort niet wist dat dat mogelijk was.

Voorheen diverse supplementen nodig om neurotransmitters op peil te houden ( gaba, 5 htp, mucuna pruriens, saffraan/l theanine).

Na testen neem ik alleen nog 1 saffraan/ l theanine per dag, de overige 9 tabletten hoeven niet meer terug!! Ik ben dus ook grotendeels van een enorme slaapstoornis af, erg aangenaam.

Hiernaast is er een insuline resistentie verdwenen en een oestrogeen dominantie en is de toxische belasting in mijn systeem een heel stuk verminderd al. Wat ook erg fijn is is dat mijn ogen niet meer steeds uitgedroogd zijn. Ik had hierdoor heel regelmatig ondanks ogen druppelen erg wazig zicht.

Ik hoop dat je hier zo iets aan hebt

Esther

Ontstoken zenuw in mijn hoofd

4 juli 2023

Ongeveer 3 jaar geleden kreeg ik een virus in mijn hoofd dat het linker gedeelte van mijn gezicht verlamde. Mijn linkeroog bleef in eerste instantie open te blijven staan voor ongeveer 8 maanden, na een periode van meer dan 1 jaar wilde het oog zich continue dichttrekken (het omgekeerde gebeurde) ik kon nog nauwelijks mijn linkeroog openen. De hoofdpijn nam toe en er ging nauwelijks een dag voorbij zonder veel hoofdpijn. Ik kon ook niet tegen het licht en droeg continue een zonnebril.

Ik ben jaren onder behandeling geweest van de moderne geneeskunde en uiteindelijk kreeg ik enkele maanden geleden te horen dat ze eventueel via een operaties nieuwe zenuwverbindingen wilde leggen in mijn aangezicht, en het linkeroog eventueel wilde liften.

Op datzelfde moment kwam ik via Tjeu in contact met de iTeracare. We besloten samen om te kijken wat de effecten hiervan zouden kunnen zijn.

Tjeu behandelde mijn nek (10’), mijn schouders (10’), de linker helft van mijn hoofd (10 ‘) en mijn linker oog (15’).

Na deze behandeling van 45’ was er duidelijk verschil te merken, mijn oog stond duidelijk verder open dan voor de behandeling. Tevens merkte ik in de loop van de dag dat ik 2 u zonder hoofdpijn was.

Dezelfde behandeling werd ’s anderendaags uitgevoerd en weer leek er verbetering en mijn hoofdpijn was nagenoeg weg. Als ik het apparaat niet gebruik (wat ook al kon gebeuren, dan komt de hoofdpijn snel terug, maar wel minder heftig)

Ik voelde ook hoe een kracht probeerde mijn oog terug dicht en tegelijkertijd open te trekken.

Er is verandering waar te nemen en ik voel nu een kracht in mijn oog die probeert mijn oog verder open te trekken.

Door de vroegere operaties heeft men een metalen plaatje in mijn nek geplaatst en ik verneem nu pas dat ik hier niet op mag blazen.

Verder voel ik ook een koude vlek op de linkerzijde van mijn hoofd.

Ik behandel me nu reeds enkele maanden en er is duidelijk verbetering na een aanpassing …handen en voeten (10’) en rug (10’) maar niet meer de nek en 25’ op het hoofd.

Ondertussen merk ik dat ik zonder medicatie kan, maar door de schade aan de zenuw en de tijd (ruim 3 jaar geleden) heeft het denk ik wat meer tijd nodig om volledig herstel te krijgen.

Sonja

Ontsteking aan knie en schouder - Migraine

2 juli 2023

In juli 2022 kocht ik mijn eerste iteracare.

Ik hoopte dat het zou werken bij mijn pijnlijke rechterknie die ik overbelast had nadat mijn linkerknie door een ski-ongeval zwaar beschadigd was. Hiervoor heb ik een operatie ondergaan waar de gewrichtsbanden hersteld werden. Maar chirurg raadde af om nog te skiën en/ of te MTBken. Ondanks dit advies ben ik blijven MTBken.

De pijn in de knieën begon hinderlijk te worden bij het gewoon dagelijks lopen en ook na het fietsen.

Ik ben dan aan de slag gegaan door in de eerste periode bijna dagelijks ( ongeveer 4 a 5X/week)de punten te behandelen en specifiek de knieën.

Ik merkte al snel dat ik meer energie kreeg en dat de blokkering in mijn knieën duidelijk verbeterde. Onze club vertrok in september naar de Mon Ventoux. Eerst had ik me niet opgegeven omdat mijn pijn me belemmerde om deze inspanning te kunnen. Nu ik ervaarde dat ik iedere dag beterde en genoeg energie had om te kunnen trainen, heb ik me toch ingeschreven.

Half september heb ik dan zonder problemen de berg getrotseerd. Verder zijn we nog in de bergen gaan wandelen. Dit kunnen doen zonder pijn geeft je zoveel vreugde en vertrouwen terug.

Wat voor mij echter het belangrijkste is dat ik nu zonder hindernissen dagelijks vlot kan stappen tijdens mijn werk.

We zijn ondertussen bijna 1 jaar verder. Tijdens een vakantie zonder de iteracare heb ik wel gemerkt dat de pijn de neiging had om terug te komen. (zeer beperkt) Thuisgekomen heb ik het opnieuw even een paar keer extra behandeld. Het was snel terug helemaal in orde. Ik ben enorm tevreden dat de iteracare op mijn pad is gekomen.

Ik heb de iteracare ook met goed resultaat gebruikt voor mijn migraine, lage rugpijn ( een pijn ontstaan na de yoga door me te fel te stretchen).

Mijn jongste zoon speelt al sinds 6 jaar intensief volleybal. Het seizoen 2022 was voor hem niet zo goed omdat hij iedere keer omwille van schouderpijnen vroegtijdig het veld moest verlaten. Het duurde echter nog enkele maanden vooraleer ook hij zich wou behandelen voor dit letsel. Na 2 weken was zijn schouderblessure volledig hersteld. Dit seizoen heeft hij weer met veel plezier en zonder pijn kunnen spelen. Hij zal af en toe nog eens de iteracare vastnemen maar zijn pijn is niet meer teruggekomen.

Annemie

Voeg zelf je getuigenis toe en inspireer anderen

Max. 5 Mb

Alle teksten in de getuigenissen worden voor publicatie door ons team gereviewed en beoordeeld op taalgebruik en waarheidsgetrouwheid.