Uw portefeuilles uitgelegd

Bonus portefeuilles
Portemonnees kopen

Bonus portemonnee:  Deze portefeuille is waar u uw cash bonus uitbetalingen ontvangt. Dit is de ENIGE portemonnee die u kunt gebruiken om geld op te nemen, hetzij naar uw bankrekening of USDT crypto portemonnee. Deze portefeuille kan ook worden gebruikt om nieuwe mensen te registreren, uw onderhoud te betalen en om te upgraden naar de niveaus Goud en Diamant. U kunt overschrijven van uw Bonus portefeuille (Wallet) naar uw Register portefeuille (Wallet.)

Register Portemonnee:  Dit is waar het geld van de klant wordt gestort wanneer hij betaalt via uw Top-Up Link, PayPal Link of Bank/USDT overschrijving.

Deze portefeuille kan alleen worden gebruikt voor het registreren van nieuwe mensen (d.w.z. het kopen van apparaten) en het betalen van uw eigen onderhoud, en upgrades, en het overmaken van geld naar andere leden in uw organisatie. Als u geld van uw bonus wallet naar uw register wallet heb overgeschreven kan u het niet meer terug naar uw bonus wallet over schrijven.

Bonus Aflossing Portemonnee (Redemption Wallet):  Hier worden uw Bonus Product Vouchers (redemption $) in gestort. Deze portefeuille is ALLEEN, ik herhaal ALLEEN voor het inwisselen van producten voor uzelf en anderen. Deze portefeuille kan NIET gebruikt worden voor iets anders! U kunt geen geld opnemen uit deze portefeuille of overboeken naar een andere portefeuille. Dit is puur voor het kopen van GRATIS producten.

Tags: No tags

Comments are closed.