TeraHertz4U
Logo

Ambassadeur
Harriet Algra

Waterdruppel

Op mijn 28ste ontwikkelde ik een tumor in mijn oorspeekselklier. Ik had net van dichtbij het proces meegemaakt van een dierbaar familielid die haar strijd als gevolg van chemo en bestraling had verloren. Het was mij dan ook gelijk duidelijk dat dit niet de oplossing was, daar zat de natuur veel te perfect voor in elkaar. Ik besloot mijn eigen pad te gaan bewandelen. Gaandeweg ontdekte ik dat kanker helemaal geen ziekte was maar een overlevingsmechanisme die mensen ertoe aanzet hun leven drastisch te veranderen. Na een zoektocht van 10 jaar heb ik mijn eigen kankerproces zonder hulp van de medische wereld weten te keren. Wel heb ik in die periode regelmatig contact gehad met artsen die zelf kanker hadden overwonnen. Hun eensgezinde boodschap luidde : “Zorg dat je afweersysteem sterk blijft, dat is je enige en echte bescherming.” Eind 1999 ontdekte ik in Israël waar ik op dat moment woonachtig was een frequentieapparaat, de ‘Bio Energetische Stress Tester’. Dit kwam uit de ruimtevaart en werd gebruikt om mensen die langere tijd in de ruimte doorbrachten in balans te brengen en houden. Deze techniek resoneerde zo met mij, dat ik besloot het in Nederland te gaan introduceren. In 2003 opende ik mijn ‘eigen praktijk’ in Brummen onder de naam ‘Total Health Clinic’. Hier heb ik ook tot 2013 mensen opgeleid om met dit bijzondere systeem te werken.

Door de jaren heen is het mij steeds duidelijk geworden dat iedere ziekte, geen enkele uitgesloten, ontstaat door onverwerkte emoties. Deze schakelen het afweersysteem en de herstellende vermogens van het lichaam uit waar Big Farma handig op inspeelt. Dat vele behandelingen niet of nauwelijks werken, wordt veroorzaakt door het feit dat men zich richt op de klacht. Want waar de meeste mensen zich niet van bewust zijn, is dat alles wat je aandacht geeft groeit. Je versterkt daarmee dus eigenlijk de klachten waar je juist vanaf wenst te komen.
Ieder van ons beschikt over een enorme scheppingskracht. Alles waar we in geloven scheppen we. Maar omdat de meesten zich daar niet bewust van zijn, kon dit door de machthebbers tegen ons ingezet worden door ons dingen te laten geloven, die we vervolgens zelf creëerden.
Iets anders waar we ons van bewust dienen te worden is dat alles wat zich buiten ons afspeelt, zich in werkelijkheid afspeelt in ons brein. Het zijn energie of frequentiegolven die wel of niet samenvloeien met je eigen energieveld. Vloeien ze niet samen dan veroorzaken ze stress, trauma en/of angst. Deze activeren de stresshormonen in je lichaam die vervolgens het afweersysteem uitschakelen waardoor ziekten hun intrede kunnen doen.

2023 wordt het jaar van de grote verandering. Persoonlijk stop ik na 23 jaar met mijn praktijk omdat we gaan kennismaken met allerlei nieuwe technieken, ook in de gezondheidszorg, die mijn praktijk overbodig gaan maken. Eén van die technieken is de ‘iTeracare’. Hierbij worden Terahertz frequenties met warmte gecombineerd waarmee je de meest ultieme conditie schept voor het ‘zelfhelend’ vermogen van je lichaam. De iTeracare is tot zover één van de weinige apparaten dat voor persoonlijk gebruik terahertz frequenties combineert met warmte. Over de gehele wereld getuigen mensen die dit apparaat gebruiken, dat hun klachten verminderen of zelfs verdwijnen. Persoonlijk heb ik er ook al resultaten van gezien, ook bij dieren, die je niet voor mogelijk zou houden. Met dit systeem ben je in staat om organen in 25 dagen in hun oorspronkelijke gezonde staat terug te brengen, je huid opnieuw een gezonde en verjongde uitstraling te geven, blauwe plekken na een ongeval binnen een dag te laten verdwijnen etc., om de simpele reden dat de iTeracare het lichaam in staat stelt zichzelf te helen. Mijn streven is dan ook dat ieder huishouden de mogelijkheid moeten krijgen zo’n apparaat aan te schaffen.

Logo Delen is Helen

Harriet Algra

Sponsornaam : ubuntuharriet

Contactgegevens

Bekijk het nieuws van
Terahertz4u

Archieven
Shopping Basket