Hoe herken je namaak (fake) toestellen?

De Shang Health Technology Co., Ltd. Is de ontwikkelaar en producent van de iteracare. Het bedrijf werd opgericht in mei 2015. Het bedrijf is gevestigd in Donghai County, Lianyungang, Jiangsu Province.
De oprichter van De Shang Health Technology Co., Ltd en tevens ontwikkelaar van de iteracare, de wetenschapper Yang Wen Jun werd door The Chinese Academy of Management Science aangesteld als ThinkTank-lid vanwege zijn professionaliteit en autoriteit in de Terahertz-industrie.

Prife heeft de exclusie rechten voor de Sales & Marketing van de iTeracare….zij zijn de enige die de iteracare in de markt mogen zetten.

Er zijn helaas ook namaak producten op de markt die via het Internet worden aangeboden.
Let goed op, de echte iTeracare is enkel verkrijgbaar als de rode Classic ….dus alle gekleurde versies zijn niet de echte….en zelfs de rode werd nagemaakt met subtiele verschillen zoals de grootte (iets kleiner), de tekst bij de bedienknop, de verluchtingsgaten in de buis….!

De namaak producten werken niet of in het beste geval sorteren ze een zeer beperkte resultaten. De iTeracare onderscheidt zich oa door de diepe inwerking (20 à 30 cm) terwijl de best concurerende toestellen slechts enkele cm in het lichaam penetreren!

Stel volgende vragen om te verifiëren of het om het echte toestel gaat:

1. De professionaliteit van de fabrikant?
(In welke producten is de fabriek gespecialiseerd? produceren?)
2. Waar is de fabrikant gevestigd? (Verifiëren de authenticiteit van de fabrikant?)
3. Wie is de uitvinder en wetenschapper van het product?
4. Hebben ze een terahertz-verificatierapport, veiligheidsrapporten en klinische studies?

Comments are closed.