Wat is het effect van de iTeracare op water?

Door de iTeracare een paar minuten op water te laten blazen, ontklustert (water komt voor in trossen van moleculen, deze worden uit elkaar getrokken en in een lijn gezet) het water, waardoor het makkelijker in de cellen kan doordringen.

Slechts 10 – 30% van het water dat je drinkt, kan in je cellen komen omdat het geclusterd is. 90% van het water dat door de iteracare wordt behandeld, dringt door tot in je cellen.

De helft van de problemen die je lichaam ervaart, is te wijten aan een gebrek aan water in de cellen… je bent niet ziek, je cellen hebben alleen dorst!!!

Het water brengt energie in je cellen….alle energie die we in ons lichaam opwekken komt van de verbranding van waterstof (dwz de verbinding van waterstof met zuurstof) in de mitochondriën (energiekacheltjes) van onze cellen.

Het effect van de iTeraCare op ons lichaam is deels te verklaren door het veranderen van de toestand van het water in ons lichaam. Ons lichaam bestaat voor 70% uit water en de conditie van dat water bepaalt voor een groot deel de conditie van ons lichaam. Water komt in clusters voor en zal daarom minder gemakkelijk door onze cellen worden opgenomen. Het ontclusteren van water vraagt extra energie van ons lichaam.

Onze cellen zwemmen in water en hebben intern water nodig, anders zullen we uitdrogen en zullen onze cellen gaan slapen of inactief worden.

Door het water te declusteren door de iteracare is deze extra energie niet nodig en worden slapende cellen of inactieve cellen weer actief.

Het water blijft na behandeling minimaal een week in deze toestand, maar bewaar het bij voorkeur in een glazen fles, zeker niet in metaal.

Drink het water in kleine slokjes in plaats van grote hoeveelheden tegelijk. Mensen die dit water de hele dag gebruiken, voelen dat ze de dag beter doorkomen en meer energie hebben!

Het lichaam regelt zelf het vocht en weet altijd wat het moet doen om de perfecte homeostase te behouden.

Mag ik voor en na de behandeling andere dranken drinken?

Water is verreweg het beste. Drink zeker geen koffie en/of thee voor de behandeling omdat dit de concentratie in de maag verhoogt en het water daar naar toe trekt om deze concentratie te neutraliseren. Hierdoor komt er minder water in de cellen en dat is natuurlijk niet goed. Drink dus vooraf iteracare behandeld water, daarna koffie en thee!

Drink warm water voor en na, maar als je dorst hebt gedurende de dag kun je vers water drinken (iteracare water).