Hoe uw commissies opnemen

Voordat u geld kunt opnemen moet u eerst uw bankrekeninggegevens of USDT Wallet Adres toevoegen aan uw Persoonlijke Profiel. Voordat u uw bankrekening toevoegt moet u ervoor zorgen dat uw naam in uw prife network account overeenkomt met uw bankrekening. Als dit niet het geval is, moet u contact opnemen met de klantenservice om dit aan te passen. 

Log in op uw backoffice: https://prifevip.com/login

Uw bankgegevens toevoegen:

 • Ga naar de pagina Instellingen (settings) in de onderste menubalk
 • Klik op Persoonlijke gegevens (eerste link) en voer uw beveiligingswachtwoord in.
 • Vul uw Basis Informatie, Adres, Bank en USDT Wallet adres in indien van toepassing.

*Kijk voor Valuta In/Out Tarieven op de Home Page voor kosten

Om geld op te nemen van uw Bonus Wallet:

 • Ga naar Navigeer Pagina>Klik op Portemonnee Opname (Wallet withdrawal )Eerste Groene Link)
 • Voer het bedrag in dat u wilt opnemen
 • Kies opnametype:  Bankoverschrijving of CryptoCurrency
 • Klik op Volgende Stap
 • Controleer of de gegevens correct zijn, voer uw beveiligingswachtwoord in en klik op Volgende stap.

Let op: Het minimum opnamebedrag is $25 en de goedkeuring voor opname is elke maandag 14:00 GMT +8 (Malaysia Time / Hong Kong Time). De betaling zal aan het eind van vrijdag naar de bankrekening worden overgemaakt. Als vrijdag op een feestdag valt, zal het de volgende werkdag worden overgemaakt. Houd er rekening mee dat het enkele dagen kan duren voordat uw bank de storting heeft goedgekeurd.

Uw portefeuilles uitgelegd

Bonus portefeuilles
Portemonnees kopen

Bonus portemonnee:  Deze portefeuille is waar u uw cash bonus uitbetalingen ontvangt. Dit is de ENIGE portemonnee die u kunt gebruiken om geld op te nemen, hetzij naar uw bankrekening of USDT crypto portemonnee. Deze portefeuille kan ook worden gebruikt om nieuwe mensen te registreren, uw onderhoud te betalen en om te upgraden naar de niveaus Goud en Diamant. U kunt overschrijven van uw Bonus portefeuille (Wallet) naar uw Register portefeuille (Wallet.)

Register Portemonnee:  Dit is waar het geld van de klant wordt gestort wanneer hij betaalt via uw Top-Up Link, PayPal Link of Bank/USDT overschrijving.

Deze portefeuille kan alleen worden gebruikt voor het registreren van nieuwe mensen (d.w.z. het kopen van apparaten) en het betalen van uw eigen onderhoud, en upgrades, en het overmaken van geld naar andere leden in uw organisatie. Als u geld van uw bonus wallet naar uw register wallet heb overgeschreven kan u het niet meer terug naar uw bonus wallet over schrijven.

Bonus Aflossing Portemonnee (Redemption Wallet):  Hier worden uw Bonus Product Vouchers (redemption $) in gestort. Deze portefeuille is ALLEEN, ik herhaal ALLEEN voor het inwisselen van producten voor uzelf en anderen. Deze portefeuille kan NIET gebruikt worden voor iets anders! U kunt geen geld opnemen uit deze portefeuille of overboeken naar een andere portefeuille. Dit is puur voor het kopen van GRATIS producten.

Zijn er voorwaarden om de iTeraCare aan anderen te presenteren en te kunnen profiteren van het ambasadeurschap?

 • U moet een maandelijkse onderhoudsvergoeding van €30 betalen.
 • Dit kan je ook in 1 keer afrekenen voor een heel jaar
 • In je backoffice op de homepagina vind je de resterende dagen die je nog hebt om de onderhoudskosten te betalen.
 • Als u de onderhoudskosten voor een bepaalde maand niet hebt betaald, vervallen uw bonussen en ontvangt u alleen de verkoopcommissie (directe bonus) en de productbonus