Over Prife

Prife is een naar share & care georiënteerd Sales & Marketing bedrijf.

De naam “Prife” bestaat uit twee delen – een combinatie van ‘prime’ en ‘life’. Het symboliseert de levenskwaliteit van haar partners en hun associatie met het productassortiment van Prife. Ze zetten de standaard in de netwerkmarketingindustrie door ondernemerschap en werkgelegenheid over de hele wereld te bieden, waar het hun missie is mensen een zorgzaam en gezond leven aan te reiken.

Prife heeft een exclusief partnership met Yang Wen Jun, de oprichter en eigenaar van DeShang en tevens de ontwikkelaar van de iTeracare! Dit contract maakt van Prife de enige Sales en Marketing organisatie met een wereldwijde exclusiviteit. De kracht hiervan is dat Prife onafhankelijk is van welke technologie dan ook en daardoor steeds de meest geavanceerde producten in haar gamma kan opnemen. Verder betekent dit ook dat alle producten zoals de IONShield en de 7 Wonder Water bottle Prife de beste producten in de markt zijn in deze technologieën!

Prife werd opgericht in 2021 en momenteel is het bedrijf met succes uitgebreid naar meer dan 30 landen, waaronder de Verenigde Staten, Europa, Afrika, Zuidoost-Azië, India, Indonesië, het Midden-Oosten enz. en is de omzet met bijna 200% gestegen. Raad van Bestuur Groepsvoorzitter Dr. Steven Lai, Groepsondervoorzitter Dr. Jimmy Chong en Groepsdirecteur Kacy Tan, richtten Prife International op, namen de samenleving over en gebruikten deze om ondernemerschap en werkgelegenheid te bieden. reeds actief in 30 landen…..haar doelstelling voor 2023 is vertegenwoordigd te zijn in 100 landen!!!

Door het promoten van deze exclusieve technologieën kan Prife een zeer belangrijke bijdrage leveren aan de opbouw van een nieuwe wereld waar de kracht van de terahertz technologie, de ultieme kracht van vitaal water en het opnemen van zuivere vitaliserende lucht de basis gaan vormen van een maatschappij van gezonde en liefdevolle mensen!!!!

Het iTeraCare terahertz-apparaat is een van de top tien technologieën die de wereld zullen veranderen. Verder kan de iONShield-ionisatorhanger de infectie van virussen voorkomen.
De 7 wonder waterbeker geeft uw water een ongekende kwaliteit door de essentiële mineralen, antioxidanten en ionisatie in één beker aan te bieden.
Wat kunnen we u meer wensen?

We wensen iedereen een topgezondheid, een mooie uitstraling en alle succes toe!!!