Hallo, wat leuk dat je mijn website bezoekt.

Mijn naam is Anita en al meer dan 20 jaar geïnteresseerd in andere vormen van genezen. Na veel onderzoek, cursussen, opleidingen en ervaringen ben ik erachter gekomen dat frequentietherapie geen futuristische technologie is maar een energie die al veel langer werd gebruikt in het verleden. Vele eeuwen geleden werden er al frequenties gebruikt om mensen en dieren te genezen, planten goed te laten groeien en zelfs architecturale structuren te creëren.

Het aanpassen van interne trillingen zodat al je niet gezonde cellen worden opgeruimd is niets nieuws. Alle niet gezonde cellen kunnen in bepaalde frequentiebereiken niet eens overleven.

Toen ik daar al een tijdje van overtuigd was kwam in 2023 de iTeraCare op mijn pad, een toestel die werkt op deze technologie vanuit het verleden. En ik kan je vertellen het is een WONDER toestel! Vanaf dag 1 niets anders dan alleen maar positieve ervaringen.

Alles is energie, frequentie en vibratie en dat mogen wij allemaal weer gaan ervaren.

Ben jij nu nieuwsgierig geworden en wil jij meer over de iTeraCare weten? Dan mag je contact met mij opnemen.

Ik

Anita Mannessen

Wie ben ik,

Als jong meisje wilde ik altijd al anderen helpen en voor ze zorgen. Zo ben ik gaan werken in de gezinszorg, wijkzorg, werkte ik met mensen die een verstandelijke beperking hebben, met psychiatrische deelnemers en als doktersassistente.

Op elk vlak van deze gezondheidsbranches heb ik veel geleerd. Ik zag en ervaarde situaties waar ik mij machteloos bij voelde. Ik wilde de mensen op een betere manier kunnen helpen, op een manier die verzachtend werkt en gebaseerd is op natuurlijke technieken.

Na heel veel onderzoek ontdekte ik onze zelfhelende vermogens. Alles is energie, alles is frequentie en als wij dit eenmaal weer door hebben kunnen wij veel gezonder door het leven gaan. In principe kunnen wij ons allemaal zelf helen maar een hulpmiddel kan ook heel erg handig zijn.

Dat ervaarde ik toen de iTeraCare op mijn pad kwam. Al na 1x gebruik besefte ik dat dit wel het mooiste toestel is om jezelf te helen op een heel eenvoudige en veilige manier.

Deze techniek is werkelijk echt revolutionair en mijn wens is dan ook zoveel mogelijk mensen hiermee te mogen helpen en de kennis van deze zelfhelende vermogens door te mogen geven. Want ik gun iedereen een zo gezond mogelijk leven. Daar hebben wij immers allemaal recht op.

Contactgegevens

Bekijk het nieuws van
Terahertz4u

Archieven