Voordelen van het drinken van terahertz water

Terahertz water trilt op 7,6 Hz, dezelfde frequentie als de natuurlijke trilling van de aarde. Bovendien wordt de structuur van het water veranderd. Water bestaat namelijk niet uit pre H2O moleculen maar er vormen zich trossen van moleculen zoals H2O, OH-, H+, H2O2, OH°……

De terahertz frequenties zorgen ervoor dat de trossen ontbonden worden en rechte ketens vormen welke gemakkelijk in de cellen binnen dringen. Water dat in trossen voor komt kan veel moeilijker in de cellen binnendringen waardoor we minder snel gehydrateerd geraken. Terahertz water kan volledig door onze cellen opgenomen worden waardoor we zeer goed gehydrateerd worden!

Vergelijking trilling van water clusters

Het water wordt “ontrafeld”

ontrafelen

Waarom terahertz water drinken?

Uw water opladen met de iTeraCare maakt water beter. Het opladen van een glas water voor slechts 45 seconden kan uw lichaam helpen om:

Voordelen van Terahertz water

Lage frequentie

Water ontrafelen op lage frequentie

Het water dat de cellen nodig hebben = gezond water met water van goede kwaliteit.

De absorptiesnelheid van water dat in de bloedvaten en haarvaten of cellen in het lichaam stroomt, wordt met zes keer verhoogd

Lage viscositeit

Classic iTeraCare

De viscositeit van terahertz-water is 680 keer lager dan die van gewoon water.

Betreed de cellen in 20 minuten om de bloedviscositeit te verbeteren en het risico op cardiovasculaire en cerebrovasculaire ziekten te verminderen!

Hoge activiteit

hoge-activiteit

Terahertz-water kan het bloedcirculatiesysteem van het menselijk lichaam aanzienlijk verbeteren. Verhoog effectief het watergehalte van cellen en de efficiëntie van communicatie tussen cellen. Het kan cellen activeren en repareren.

Hoge energie

hoge energie

Terahertz-water zet water met een clustertoestand om in water met een lineair stadium, waardoor de energie van het water toeneemt. En het is gemakkelijker om vrije radicalen te neutraliseren en de pH van het lichaam in evenwicht te brengen.

Drink terahertz water als u deze gezondheidsproblemen heeft

Lees zeker ook onze veelgestelde vragen over Terahertz water

Terahertz watertesten met Dr. Soma

In deze video’s voert Dr. Soma, iTeraCare Product Advisor een eenvoudige test uit om de energie in het geladen water te laten zien en de minimale tijd die nodig is om water op te laden voor effectief gebruik. Het doel is om die mensen te helpen die het geladen water willen drinken dat gunstig kan zijn voor hun gezondheid.https://youtu.be/mqoE6E1Zh7Qhttps://youtu.be/ezJWbrRYh80